Intresseanmälan
1
2
3
4

Etapp 2

75 hyresrätter

vinter 2019/2020

Projekt / Utsikten

Lev i nuet men blicka framåt med fri sikt.

Högt ovanför Nynäshamn ligger Utsikten. Ett boende som både erbjuder milsvida vyer och svårslagna egenskaper i din absoluta närhet – en storslagen natur och skärgård precis runt knuten. Det här är ett stadsnära bostadsprojekt för människor som älskar naturen – för dig som vi ha skärgård och hav på promenadavstånd utan att säga upp kontakten med stadsliv, service eller Stockholms arbetsplatser. Här är staden en möjlighet, men inget måste.

Utsikten

Område:

Nynäshamn

Adress:

Utsiktsvägen 8A-D

Antal:

157 lägenheter

Etapp 2:

75 lägenheter

Arkitekt:

Nilsson Rahm

Storlek:

35-83 kvm / 1-3 rok

Inflytt:

vinter 2019/2020 för etapp 2

Intresseanmälan

Byggstatus

Hur långt har vi kommit i skapandet av ditt framtida boende? Se vilken fas vi befinner oss i och vad det innebär.

FAS

1
2
3
4
5

Detaljplan

Kommunen tar fram en detaljplan för området där projektet ligger. Detaljplanen reglerar hur mark och vatten ska användas och hur bebyggelsen ska se ut.

Bygglov

Vi söker bygglov hos kommunen. Byggnadsnämnden prövar att projektet uppfyller de krav som finns reglerade i detaljplanen för området.

Produktion

Här grävs, sprängs och byggs det. Målas, slipas, kaklas och läggs golv. Allt för att vara redo i tid till din inflytt!

Förmedlingsfas

Under denna period kan de som anmält intresse för projektet anmäla sig för de lägenheter som de är intresserade av. Några kommer bli inbjudna till visning och den som uppfyller våra kriterier och med längst kötid kommer få erbjudande om lägenheten.

Tillträde

Äntligen får du nycklarna till ditt nya hem!


Lägenheterna Matplats och utsiktsplats vid samma fönster.

Utsikten - lägenheter

Husets olika lägenhetstyper är rymliga och välplanerade. De erbjuder den perfekta lägenheten för dig som vill ha lite extra plats eller som precis ska flytta ihop med någon. Rummen i Utsikten är genomgående ljusa där materialvalen understryker närheten till naturen och en naturlig känsla.

Utsikten - lägenheter

Utsikten är mer än bara yteffektiva lägenheter i varierande storlekar. Varje kvadratmeter har utnyttjats. Några lägenheter har praktiska loft i vissa lägenheter som lämnar gott plats för både umgänge och köksbestyr.

Utsikten - lägenheter

Utsiktens kök är ritade för att på ett effektivt sätt skapa funktionell förvaring men ändå bevara lägenheternas rumslighet.

Utsikten - lägenheter

Badrummen är ljusa med en klassiskt funktionell stil.

Området För dig som värdesätter andrum lika högt som badrum.

Utsikten - Nynäshamn

Nynäshamn erbjuder idag något alldeles eget och något som blir allt mer populärt. Idag vill många kombinera stadsliv med friluftsliv

Utsikten - Nynäshamn

I stadens omedelbara omgivningar kan du segla, rida, orientera, paddla havskajak, åka långfärdsskridskor, spela golf eller kitesurfa. Samtidigt är det nära till service, kommunikationer och stadsliv. Helt enkelt ett nytt sätt att leva där du inte behöver välja.

Utsikten - Nynäshamn

Nynäshamn är skärgårdsstaden som alltid har suttit tätt ihop med storstaden – med 40 minuters bilväg till Stockholm och med en egen pendeltågsstation är Nynäshamn en bra utgångspunkt. Nynäshamns centrum innehåller det mesta du behöver i form av service, Gotlandsfärjan avgår ofta från hamnen och omgivningarna är fulla av aktiviteter.

Materialval Utsikten

Materialval - golv

Golven i vardagsrummet och sovrummen är en ekparkett i 3-stav som mattlackats. Detta understryker den skandinaviska känslan som återfinns i hela lägenheten och i övriga färgval.

Materialval - vägg

Rummen utnyttjar det naturliga ljuset till fullo och är samtidigt välplanerade med gott om plats för dina intressen och saker.

Materialval

Materialvalen i Utsikten är både genomarbetade och genomtänkta, de lyfter fram detaljerna och ramar in funktionerna.


Kriterier

För att ställa dig i kö till någon av våra hyresrätter måste du uppfylla vissa kriterier. Kriterierna består dels av krav för att bli godkänd som hyresgäst men också regler som följs vid uthyrning.


Aktuella Projekt


Tillbaka till toppen
Top
Close
Glommen & Lindberg använder cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Läs mer om cookies och hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Jag accepterar
Lämna webbplatsen