Vår Story

Vår Story

Vår Story

1
1
1
Vår Story / Glommen & Lindberg

Ett hus är inte bara en byggnad. Det är framtidens historia.

Allt har en historia, inte minst städer och hus. Glommen & Lindberg bryter ny mark och förvaltar samtidigt ett gammalt kulturarv. Genom att värna om historien och samtidigt skapa nya berättelser, tar vi oss an både befintliga hus och nya områden.

Vi lyfter fram nya kvaliteter i gamla byggnader, jobbar långsiktigt med att skapa hållbar arkitektur och tillför gärna något helt nytt i historiska miljöer. Vi lyfter fram nya kvaliteter i gamla byggnader, jobbar långsiktigt med att skapa hållbar arkitektur och tillför gärna något helt nytt i historiska miljöer.

Staden i vårt hjärta. Naturen så nära det går.

Det är i staden det händer. Från stenåldern via industrialiseringen och fram till det moderna informationssamhället har livet i städerna format vår värld och världsbild. För oss handlar urbanitet om just det – att driva utvecklingen framåt. Att bidra till staden och skapa livsmiljöer som väcker något hos människorna i den. Att underlätta relationerna som för innovation, kultur, ekonomi och världen framåt. Glommen & Lindberg arbetar därför bara med projekt som skapar urbana värden, och gör staden till ännu mera stad.

Kvaliteten syns redan på ritningen. Kompromisser finns inte på kartan.

Glommen & Lindberg låter inte produktion eller bekvämlighet styra. Vad vi har i fokus – från ritbord till färdigställande – är våra kunders nya hem. Av den anledningen tummar vi inte på arkitekturen, materialet eller kreativiteten. Den som flyttar in ska inte behöva åtgärda någonting. Bara leva. Där och då och framåt. Det spelar ingen roll om det är en grandios takvåning eller en charmig enrummare, vi strävar alltid efter att skapa unika hem för unika människor. Och unika hem måste få vara unika rakt igenom, och det finns ingen detalj som inte kan förfinas och förädlas. Genom att samarbeta med etablerade arkitekter, inredare och experter på det stora och det lilla säkerställer vi vår vision och våra kunders önskan om hur framtidens boende ska vara. 

Saker blir vad man gör dem till. Och vi gör ingenting halvhjärtat.

Ska man göra något så ska man göra det rätt. Att inte backa på vad man känner är rätt och aldrig lämna något åt slumpen. Vår passion är att bygga folks hem och skapa bästa möjliga premisser för att de ska trivas i många år framöver. Vår passion syns i allt från den genomtänkta arkitekturen och de spännande samarbetena, till strategiska projekt i utvalda stadsdelar. Vi bygger framtidens historia. För oss betyder det att se till platsen och dess kvaliteter. Att behålla det som är bra, men också våga lägga till nytt när det behövs.

Vår idé

Vår idé är att skapa bostäder där människor trivs och som kontinuerligt bidrar med nya kvaliteter till staden och stadsmiljön. Glommen & Lindberg grundades av Jan-Åke Glommen och Fredrik Lindberg och vårt team består av Sveriges ledande expertis inom byggande, stadsplanering och arkitektur. Tillsammans genomför vi intressanta och högprofilerade ny- och ombyggnadsprojekt runt om i Stockholmsområdet.Hus som stått sedan många generationer bakåt. Hus som håller för många generationer framåt.


Aktuella Projekt


Tillbaka till toppen
Top
Close
Glommen & Lindberg använder cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Läs mer om cookies och hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Jag accepterar
Lämna webbplatsen